Εταιρία

Η ιστορία μας

Η εταιρία Αθ.Ρούσσος & Υιοί Ε.Ε. ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2009 από τον Αθανάσιο Ρούσσο, τον Παντελή Ρούσσο και τον Μανώλη Ρούσσο, με επικεφαλής τον Παντελή Ρούσσο, και κατέχει δύο ιδιόκτητα καταστήματα Ηλεκτρολογικού Υλικού Φωτισμού, το ένα στον Καρτεράδο, στο Εμπορικό Κέντρο Αγίου Γεωργίου και το άλλο στη Μεσσαριά στο δρόμο για το αεροδρόμιο.

Το πρώτο μας κατάστημα άνοιξε ο Αθανάσιος Ρούσσος το 1992 στη Μεσσαριά έχοντας ήδη πολυετή πείρα στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.

Ακολούθησε το ιδιόκτητο κατάστημα του Καρτεράδου το οποίο αργότερα θα αποτελέσει και την έδρα της εταιρίας Αθ.Ρούσσος & Υιοί Ε.Ε. έχοντας υπεύθυνο τον Μανώλη Ρούσσο.

Έχοντας πλέον τα ηνία της νεοσυσταθείσας εταιρίας το 2006 ο Παντελής Ρούσσος, έχοντας πείρα σαν ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης, ηγείται της εταιρίας και κτίζει το κατάστημα των 600τ.μ. στο αεροδρόμιο.

Στόχος μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη βάση των αυξανόμενων αναγκών της αγοράς και η συνεχής παρακολούθηση των παγκόσμιων τεχνολογικών εξελίξεων, με αποτέλεσμα την προμήθεια προηγμένων τεχνολογικών αγαθών, φιλικών προς το περιβάλλον.

Μετάβαση στο περιεχόμενο