Συχνές ερωτήσεις

Πώς μπορώ να παραγγείλω;

Βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσω των μηχανισμών αναζήτησης ή από τις διάφορες θεματικές σελίδες. Πατήστε στο σύνδεσμο Προσθήκη στο καλάθι δίπλα στο προϊόν που σας ενδιαφέρει και αυτό θα μπει στο ηλεκτρονικό ‘καλάθι αγορών’ σας.

Όταν τελειώσετε τις επιλογές σας πατήστε Ολοκλήρωση αγορών και θα περάσετε σε ασφαλή σύνδεση όπου θα σας ζητηθεί να ορίσετε τρόπο πληρωμής και αποστολής.

Εναλλακτικά μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο +30 22860 28470 εργάσιμες ημέρες 09:00-16:00 ή μέσω fax στο +30 22860 22670 όλο το 24ωρο.

Οι παραγγελίες που παραλαμβάνονται σε ημέρες αργίας εξυπηρετούνται την αμέσως επόμενη εργάσιμη.

 

Έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία μου;

Αφού τελειώσετε τη διαδικασία καταχώρησης των στοιχείων του παραλήπτη και πατήσετε Αποστολή Παραγγελίας, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα που θα σας ενημερώνει ότι η παραγγελία έχει ολοκληρωθεί. Σε αυτό το μήνυμα αναφέρεται και ο κωδικός της παραγγελίας, τον οποίο καλό θα ήταν να κρατήσετε. Επίσης θα λάβετε και ένα email σχετικά με τα στοιχεία της παραγγελίας. Σε περίπτωση που δεν συμβεί αυτό επικοινωνήστε μαζί μας για να σας καθοδηγήσουμε.

 

Λείπει ένα προϊόν από την παραγγελία μου. Τι μπορώ να κάνω;

Στο e-roussos.gr είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο θέμα της άμεσης αλλά και σωστής εξυπηρέτησής σας. Αν παρόλα αυτά εντοπίσετε κάποια παράλειψη στην παραγγελία σας έχετε τρεις δυνατότητες.
• Να μας στείλετε ένα e-mail στη διεύθυνση [email protected], όπου θα αναφέρετε ο κωδικός παραγγελίας ή σε τι όνομα έχει γίνει η καταχώρηση και φυσικά το λάθος που έχει γίνει.
• Να μιλήσετε με έναν από τους πωλητές τις εργάσιμες ημέρες από τις 9:00-16:00
• Να στείλετε fax στο +30 22860 22670, όπου θα γράφετε ό,τι αναφέρετε παραπάνω για το e-mail

 

Μπορώ ανά πάσα στιγμή να γνωρίζω σε ποιο στάδιο βρίσκεται η παραγγελία μου;

Στην σελίδα του site μας, αφού συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας, υπάρχει ο σύνδεσμος Παραγγελίες. Δεξιά θα εμφανιστούν όλες οι παραγγελίες και κάνοντας κλικ στην λέξη εμφάνιση δεξιά της παραγγελίας θα δείτε την κατάστασή της καθώς και όλα τα στοιχεία της. Έτσι θα ενημερωθείτε σε ποιο στάδιο βρίσκεται η διαδικασία.

Παράλληλα μπορείτε να στείλετε e-mail και αφού αναφέρετε τον κωδικό της παραγγελίας και το όνομα που έχει γίνει η καταχώρηση, έχετε τη δυνατότητα να ρωτήσετε για οποιοδήποτε θέμα άπτεται της εξυπηρέτησης της παραγγελίας σας. Στα e-mails απαντάμε πάντα και άμεσα.

Τέλος μπορείτε να επικοινωνήσετε με κάποιον από τους πωλητές μας στο τηλέφωνο +30 22860 28470

 

Πώς μπορώ να ακυρώσω μια παραγγελία;

Ακύρωση παραγγελίας γίνεται με τρεις τρόπους. Και στις τρεις περιπτώσεις θα χρειαστεί να αναφέρετε τον κωδικό της παραγγελίας ή αν δεν τον έχετε κρατήσει, το όνομα και την ημερομηνία στην οποία έγινε. Οι τρόποι είναι:
• Με e-mail στο sales@e-roussos.gr
• Τηλεφωνικά στο +30 22860 28470
• Με fax στο +30 22860 22670

 

 

 

Είναι ασφαλείς οι συναλλαγές μου μέσω πιστωτικής κάρτας;

Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας στον secure server του e-roussos.gr με κρυπτογράφηση 128 bit.

 

 

Μπορώ να αγοράσω με δόσεις και αν ναι με τι επιτόκιο;

To e-roussos.gr δεν προσφέρει προς το παρόν αυτήν την υπηρεσία.

 

Πότε θα παραλάβω;

Στο e-roussos.gr η πολιτική μας είναι να παραδίδουμε τις παραγγελίες το συντομότερο δυνατόν. Και είμαστε υπερήφανοι που έχουμε καταφέρει για εσάς να ήμαστε οι διαπιστωμένα πιο γρήγοροι στην διεκπεραίωση παραγγελιών και πάντα με τις καλύτερες τιμές. Έτσι αν η παραγγελία σας είναι μέχρι τις 11 η ώρα το πρωί, θα έχετε την παραγγελία με πιθανότητα 90% την μεθεπόμενη ημέρα σπίτι σας. Πιο συγκεκριμένα:

Για την Αθήνα:
• Για τα προϊόντα που βρίσκονται σε απόθεμα 48 ώρες

Υπόλοιπη Ελλάδα: Οι παραπάνω χρόνοι επιτυγχάνονται με αποστολή μέσω courier

ΠΡΟΣΟΧΗ!: Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courier είναι ακόμα αδύνατη. Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται με το ταχυδρομείο

 

Πόσο θα μου κοστίσουν τα μεταφορικά;

Η παραλαβή των παραγγελιών από το κατάστημα γίνεται δωρεάν και χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση, ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας σε όλη την Ελλάδα. Το e-roussos.gr ακολουθεί στρατηγική χαμηλού κόστους σε όλα τα προϊόντα του κατά συνέπεια έχει πετύχει προνομιακές τιμές στα μεταφορικά, ενώ από ένα ποσό και πάνω η παραγγελία φτάνει σε εσάς ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.  Για λεπτομέρειες δείτε εδώ

 

Ποιες ημέρες και ώρες παραδίδετε τα προϊόντα;

Οι ημέρες παράδοσης είναι Δευτέρα με Παρασκευή 09:00-17:00. Μπορεί να κανονιστεί απογευματινή παράδοση ή παράδοση Σάββατο με επιπλέον κόστος (2€ – 5€)

Cubalux-brand
Μετάβαση στο περιεχόμενο